Valentijn Vriendschap cadeau tips!

Valentijnsdag is de dag dat iedereen haar of zijn geliefde anoniem verrast met een betekenisvolle kaart of cadeautje. Dit is echter een grote misvatting over Valentijnsdag! Het gaat namelijk niet alleen over romantiek en relaties. St.valentine’s day is een jaarlijkse feestdag waarin liefde, bewondering en vriendschap wordt gevierd door berichten of affectie te sturen naar onze geliefde. Dus het is helemaal niet gek om een vriendschappelijke Valentijns cadeau te geven! Wij hebben de leukste Valentijn Vriendschap cadeau tips voor je op een rijtje gezet! 

De afgelopen jaren zien we een trend dat het veel normaler is om ook je beste vriend(in), vader, moeder, broer, zus, opa, oma of een andere betekenisvolle persoon in je leven te verrassen door een vriendschappelijke valentijns cadeau te sturen. Misschien ken jij ook wel iemand die wat extra liefde kan gebruiken? Al deze verschillende relaties verdienen het namelijk ook wel eens om in het zonnetje gezet te worden! 
Speciaal voor de Valentijnsdag hebben we een collectie samengesteld waarmee je al je je geliefde een geluksmomentje kan bezorgen. Wie wil dat nou niet? De collectie zit vol met leuke flessenpost met daarin een houten tekst, een sierraadje, chocolademelk en nog vele andere producten. Maak het af met een leuke persoonlijke tekst en wij zorgen dat de flessenpost bij de juiste persoon aan komt drijven. Glimlach gegarandeerd! Al onze bestellingen worden verpakt als cadeautje, zo is het altijd een verrassing als het aankomt drijven. 
Om je op weg te helpen, hebben we onze Valentijn Vriendschap cadeau favorieten alvast voor je op een rijtje gezet! Wil je onze gehele Valentijnscollectie zien? Klik dan hier! 
Valentijn vrienden teksten
Ook inspiratie nodig naar de juiste persoonlijke valentijn vrienden teksten? Scrol helemaal naar beneden! Daar hebben wij de leukste valentijn vrienden teksten alvast voor je op een rijtje gezet. 

All I want to say <3 Thank you

Flessenpost bedankt Birambi
Staat jouw beste vriend(in), vader, moeder, opa, oma of ander familielid altijd voor je klaar? Dit is het moment om ze te bedanken voor alle goede zorgen. Met dit Valentijn vriendschap cadeau zorg je er zeker voor dat iemand verrast wordt!
9,95
> voeg een persoonlijk bericht toe en bestel dit product

 

Bath salts jasmijn/lavendel

BATH SALTS Lavendel birambi flessenpostBATH SALTS Jasmine birambi flessenpost
Wanneer je beste vriend(in), vader, moeder, opa, oma of ander familielid iemand met Valentijnsdag wel een relax momentje verdient zijn deze little gifts met bath salth het perfecte cadeautje!  
TIP: Geen bad in huis? Deze leukerds kunnen ook perfect als voetenbadje!  
5,20
> voeg een persoonlijk bericht toe en bestel dit product

Love bracele

LOVE bracelet birambi flessenpost
Dit lieve armbandje is het ideale kleinigheidje om voor Valentijnsdag te geven aan je moeder, oma, tante of beste vriendin. Al onze sierraadjes zijn van hoge kwaliteit stainless steel, je kan er dus mee douche en ze kunnen tegen een stootje, wel zo handig natuurlijk! Verkrijgbaar in zilver en goud. Ook wel een heel leuk Valentijn vriendschap cadeau. 
12,75
> voeg een persoonlijk bericht toe en bestel dit product

 

Love tube

LOVE TUBE birambi flessenpost
Soms heeft je beste vriend(in) of familielid gewoon wat extra liefde nodig. Deze topper zorgt voor een glimlach op het gezicht van je beste vriend(in), vader, moeder of andere familielid. En op welke dag kan dat beter dan Valentijnsdag? Alleen nog een lieve persoonlijke tekst en hij is ready om verstuurd te worden. (Inspiratie nodig voor valentijn vrienden teksten? Scrol naar beneden!) 
4,60
> voeg een persoonlijk bericht toe en bestel dit product

Love pills 

Speciaal voor Valentijnsdag hebben we de love pills in de collectie. Deze flessenpost bestaat alleen uit rode happy pills. Hou je zoveel van iemand dat het soms pijn aan je hart doet? Daar hebben wij het ideale medicijn voor! In deze love pills zitten schattige briefjes waar je nog iets op kan schrijven. Het ziet er super schattig uit en heeft ook een leuke betekenis. Dit is toch wel ons Valentijn Vriendschap cadeau favoriet! 
4.6
> voeg een persoonlijk bericht toe en bestel dit product

 

A5 Sterrenbeeld Powervrouw

Birambi & Maite Prince hebben de handen in 1 geslagen voor deze krachtige & vooral vrouwelijke sterrenbeelden lijn om ieder interieur wat extra flair te geven!
De A5 canvas sterrenbeelden worden opgerold met een tape-je in een buisje verzonden. Eenmaal opengemaakt en uitgerold zijn ze heel geschikt om in te lijsten of hang ze met een stukje tape op de muur! Het perfecte Valentijn Vriendschap cadeau voor de powervrouw in je leven. 
Maite prince x BIRAMBI sterrenbeeld FlessenpostA5 CANVAS in buisje BIRAMBI

Inspiratie nodig voor een leuke persoonlijke tekst voor een vriendschappelijke Valentijns cadeau? 

Valentijn vrienden teksten 
Wij hebben alvast de leukste valentijn vrienden teksten voor je op een rijtje gezet! 
 • I need s’more friends like you
 • Alles wat je nodig hebt is liefde, maar wat extra chocolade zo nu en dan kan geen kwaad.
 • You were here long before I did my eyebrows, that shit matters! Happy valentines day my best friend
 • Dikke kus door de brievenbus, voor mijn beste vriendin! 
 • Jij hebt een speciaal plekje in mijn hart!
 • Blij met een beste vriend(in), zoals jij! 
 • Vriendschap zit ‘m niet in de grote dingen, maar in héél veel kleine dingen
 • Life is so much beter with friends 
 • Vriendinnen tot de maan & terug! 
 • Als ik even in de knoop zit, met m’n handen in het haar, ben ik zo blij dat jij er bent, want altijd sta jij voor mij klaar.
 • Voor mijn #bff
 • Een dikke valentijnskus voor mijn lieve vriendin! 
Valentijnsteksten voor Familie
 • Behind every mom is another strong women
 • Happy valentines day to the person who taught me love
 • Jij hebt een speciaal plekje in mijn hart!
 • Als ik even in de knoop zit, met m’n handen in het haar, ben ik zo blij dat jij er bent, want altijd sta jij voor mij klaar.
 • De liefste oma/opa is toevallig wel de mijne!
 • De beste mama’s herken je aan de liefste kinderen.. kijk bijvoorbeeld hoe lief ik ben.
 
Eenvoudig, budgetproof en snel verzonden! 
De tijd vliegt.. bestel dus optijd je Valentijnscadeau voor je beste vriendin of familie! Wanneer je op werkdagen voor 12:00 besteld, verzenden we dezelfde dag nog. In de meeste gevallen komt het dan de dag erna al aan. Ook kan je je Valentijnskaart alvast voorbereiden en aangeven wanneer wij de flessenpost op de post mogen doen! 
Doordat al onze flessenpost door de brievenbus passen, blijven onze verzendkosten laag. Ons kleinste buisje kan binnen NL al vanaf 2 euro verzonden worden! Ga direct aan de slag en kies de leukste Valentijns cadeautjes voor beste vriend(in) of familie! En met de leuke valentijn vrienden teksten maak je het helemaal af!