Een originele zwangerschapsaankondiging


Gefeliciteerd! Jij hebt een wondertje in je buik! Het mooiste geschenk wat er is natuurlijk. Nu kan je het familie en vrienden gewoon vertellen, maar het is natuurlijk veel specialer als dit op een originele manier met ze gedeeld kan worden. Verras je toekomstige oma, opa, peter, meter, vrienden of familie met een originele message in a bottle van Birambi en maak het een aankondiging om nooit te vergeten. 

 

Woohoo a mini us!

Een van onze bestsellers. Hoe lief is dit reageerbuisje met houten tekst. Het spreekt voor zich, een mini us! De perfecte manier om aan je vrienden of familie te geven als zwangerschap aankondiging. Ook leuk om gewoon ter decoratie ergens neer te leggen of op te hangen in je huis.

Originele Zwangerschapsaankondiging baby

9,95
> voeg een persoonlijk bericht toe en bestel dit product

Woohoo a mini you!

Weet jouw wederhelft nog niet dat er een kleine in je buik groeit? Dan is dit de manier om hem te laten weten dat hij een daddy to be wordt! Super lief en het leuke is dat je dit voor altijd kan bewaren. Het blijft natuurlijk een speciaal moment. 

Tip: Deze message in a bottle is ook een leuke felicitatie voor een mommy & daddy to be! 

 

Originele Zwangerschapsaankondiging baby

 

9,95
> voeg een persoonlijk bericht toe en bestel dit product 

Opa / oma <3 ik hou nu al van jou!

Hoe vaak hebben jou (schoon)ouders al gevraagd wanneer ze opa en oma worden? Nou, nu is eindelijk het moment! Wat zullen ze blij zijn om het te horen. En hoe leuk is het om ze een cadeau te geven wat voor altijd bij ze blijft. Het grappige van dit cadeautje is dat de toekomstige opa’s en oma’s het vaak niet gelijk door hebben. Maar wat zullen ze blij zijn als het kwartje valt. Glimlach gegarandeerd.

Zwangerschapsaankondiging oma en opa
 

Wil jij mijn peter/meter zijn?

Ook een bestseller en zeker een favoriet van onze Belgische buurtjes is deze tekst met wil jij mijn peter/meter zijn. Een super grote en belangrijke vraag die wel op een originele manier gesteld mag worden. Ook een leuke en originele manier om  je zwangerschap aan te kondigen.

 

Zwangerschapsaankondiging vraag Wil je mijn meter / peter zijn?

 

9,95
> voeg een persoonlijk bericht toe en bestel dit product 

Voeg een persoonlijke tekst toe aan de aankondiging van je zwangerschap.

Yes! Je hebt een message in a bottle gevonden voor een originele zwangerschapsaankondiging. Nu nog een leuke tekst verzinnen. Bij elke message in a bottle van Birambi is het mogelijk om persoonlijke tekst toe te voegen van 150 tekens. 

 


Laat een reactie achter


Reacties moeten eerst worden goedgekeurd voor ze worden gepubliceerd