Je winkelwagen

Gelegenheden RSSHippe bruiloft cadeaus

Heb jij vrienden die binnenkort gaan trouwen en ben je op zoek naar een origineel en persoonlijk trouwcadeau of hip trouwkaartje? Misschien ga je zelf wel trouwen en zoek je het perfecte getuigen cadeau of een originele herinnering aan je trouwdatum als bedankje voor de gasten. Birambi zet de leukste opties voor je op een rijtje!

Ga door met lezen →Sterkte / beterschap

Niets is zo vervelend als er iemand (langdurig) ziek is in je omgeving. Juist deze persoon kan vaak als geen ander de kleine dingen waarderen. Hoe leuk is het dan om spontaan post te ontvangen? Of het nou in het ziekenhuis of thuis is, een persoonlijk bericht zal altijd goed doen. Wie vrolijk jij op? 

Ga door met lezen →Feestje per post

Hiep hiep hoera, er is weer iemand jarig! Vergeet dit jaar de felicitaties via Facebook en WhatsApp, terug naar de ouderwetse kaartjes via de post! Anno nu natuurlijk, dus in een modern en hip jasje. Birambi zet de leukste verjaardagskaartjes - of euh, flessenposten - voor je op een rijtje. Ook leuk voor alle andere gelegenheden waar er iets te vieren valt!

Ga door met lezen →Moderne geboortekaartjes

Één grote roze wolk, er is een kleine onderweg! Wat is er nou leuker dan dit op een leuke manier aan te kondigen? Of wil je op een originele manier het geslacht van de baby bekendmaken? Maar ook als iemand in je omgeving een kindje krijgt wil jij natuurlijk wel een leuk kaartje sturen om je felicitaties over te brengen. Dan ben je hier helemaal goed!

Ga door met lezen →