Er zijn momenten waarin je iemand wilt verrassen. Bijvoorbeeld je jarige broer, je beste vriendin of een tante die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Maar niet iedereen is altijd aanwezig op de standaard bezorgtijden wanneer de postbode voor de deur kan staan. Geen zorgen, want daar hebben wij over nagedacht. Al onze flessenpost past als cadeau door de brievenbus als brievenbuspakketje. En voor elke gelegenheid is er wel een cadeautje in onze shop. Ben je opzoek naar iets leuks? Lees dan snel verder.

Uitleg brievenbuspakketje

Maar even terug naar de basis.. Hoe groot mag een brievenbuspakketje nu eigenlijk zijn? En waarom zit er niet altijd track en trace op een brievenbuspakketje? Ik leg het je graag allemaal uit in deze blog! Een brievenbuspakketje mag maximaal 38 x 25,6 x 3,2 cm groot en 2 kg zwaar zijn. De reden dat er niet altijd een track and trace opzit, is omdat PostNL ook de mogelijkheid biedt om zonder track & trace te verzenden. Dit scheelt geld, maar je weet niet zeker wanneer een pakketje wordt bezorgd. Om deze reden zal ik je altijd aanraden om met track and trace te verzenden. Bij verzending krijg je een T&T waar mee je precies kan zien waar het brievenbuspakketje is en wanneer deze door de postbode bezorgd gaat worden. Bij al onze cadeautjes per brievenbuspakketje kan je ervoor kiezen of je met of zonder track & trace wilt verzendt.

De leukste cadeautjes per post

Misschien denk je wel dat er niet veel door een brievenbus past. Niets is minder waar! Want alle cadeautje die je op onze site vindt, zijn te versturen via brievenbuspost. En zoals je kan zien, zijn dat er heel veel! Aarzel niet om een cadeau als brievenbuspakketje te versturen, om net even dat contact te houden en te verbinden met al je naasten. Het hoeft daarom ook helemaal niet groot te zijn of heel duur. Het zijn de kleine dingen die het doen. En ik kan je verzekeren dat als je een cadeau als brievenbuspakketje verstuurd, de ontvanger altijd een glimlach heeft bij het openen van zijn persoonlijke brievenbuspakketje. Bekijk onze hele collectie hier. 

Voor elke gelegenheid hebben wij een perfecte cadeau als brievenbuspakketje ter beschikking. Ik heb al een paar gelegenheden opgeschreven waarin een cadeau als brievenbuspakketje perfect verstuurd kan worden.

  • Een baby’tje geboren in je familie of vriendenkring? Verstuur een leuke flessenpost met muisjes. Of stuur het naar iemand die in verwachting is met een mix van blauw en roze!

  • Een cadeau als brievenbuspakketje voor je geliefde. De laatste tijd wat minder tijd voor elkaar gehad? Maar wil je graag met een klein gebaar laten zien hoeveel je nog om iemand geeft? Misschien is het brievenbuscadeautje met: ‘Need some quality me & you time’ wel het ideale cadeautje per post voor jou.

  • Een cadeau als brievenbuspakketje voor je zus die wel wat extra geluk kan gebruiken kan perfect met de LUCKY dolls! Deze schattige handmade dolls zijn gemaakt in Guatamala

  • Is er iemand jarig, maar kan je er niet op zijn of haar verjaardag zijn? Stuur dan een HAPPY lemonade in een cadeau als brievenbuspakketje! Zo kan iemand zijn eigen cocktail (of mocktail) maken. Hoe leuk is dat?

  • Je collega die altijd voor je klaarstaat en waar je lekker bij kan klagen over je baas of andere collega’s? Stuur haar een leuk armbandje cadeautje als brievenbuspakketje.

  • Mis je iemand heel erg? Stuur iemand een cadeau als brievenbuspakketje op en laat die persoon weten dat je aan ze denkt. Dit kan perfect met onze Little gifts collectie of met een houten tekst waar: 'Hello, I terribly miss you' op staat. Er is één ding wat zeker is en dat is dat iedereen het leuk vindt om een cadeau als brievenbuspakketje te ontvangen.

  • Staat jouw moeder altijd voor je klaar? Dan kan je haar misschien wel bedanken met een leuk sierraadje of houten tekst in een reageerbuisje verpakt als cadeau in een brievenbuspakketje. 

Bestel je cadeau als brievenbuspakketje online in onze webshop.

Heb je een mooi cadeau als brievenbuspakketje gevonden in onze webshop? Dan kan je supermakkelijk bestellen. Het is zelfs mogelijk om gratis een persoonlijke tekst toe te voegen. Wel zo leuk dat de ontvanger weet van wie de leuke verrassing is natuurlijk! Heb jij je bestelling geplaatst? Dan gaan wij direct aan de slag om jouw cadeautje per post een persoonlijke touch te geven met jouw boodschap. We bezorgen over de hele wereld en wanneer je op werkdagen voor 12:00 besteld, gaat het brievenbuspakketje dezelfde dag nog op de post. Zo hoeft het nooit lang te duren voordat jij iemand verrast met een pakje in de brievenbus!