Je winkelwagen

Feestje per post


Hiep hiep hoera, er is weer iemand jarig! Vergeet dit jaar de felicitaties via Facebook en WhatsApp, terug naar de ouderwetse kaartjes via de post! Anno nu natuurlijk, dus in een modern en hip jasje. . Ook leuk voor alle andere gelegenheden waar er iets te vieren valt!

1.  Feestje in een flesje
Kun jij niet bij de verjaardag zijn? Stuur dan vast een feestje per post. Want feestje passen gewoon zo door de brievenbus! Natuurlijk nog wel even een felicitatie berichtje toevoegen voor je het verstuurt.
Confetti per post
Kosten | € 4
> voeg een persoonlijk bericht toe en bestel dit product

2.  Let's pop some bottles!
Er is iemand jarig en dat moet gevierd worden! Drank, drank en nog meer drank. Met deze verjaardagskaart valt jouw kaartje zekers te weten op tussen de verzameling kaarten. En dit is toch veel leuker dan zo'n Facebook berichtje? Lekker persoonlijk!
Lets pop some bottles
Kosten | € 7,50
> voeg een persoonlijk bericht toe en bestel dit product.

3.  Sieraad cadeau
Een vrouw heeft nooit genoeg sieraden. Het is alleen altijd zo moeilijk om te bedenken wat iemand nou precies mooi vindt. Precies daarom hebben wij een zo neutraal en minimalistisch mogelijke collectie! Kies om het extra persoonlijk te maken bijvoorbeeld voor een initiaal sieraad.
Initiaal sieraad
Kosten | € 15
> voeg een persoonlijk bericht toe en bestel dit product.

4.  No excuses: gin tonic
Vergeet de champagne, gin tonic is het nu helemaal! Is jouw jarige een echte gin tonic fan? Stuur dan een felicitatie per flessenpost die meteen een uitnodiging is om samen weer eens een borrel te drinken. No excuses this time!
No excuses: gin tonic
Kosten | € 7,50
> voeg een persoonlijk bericht toe en bestel dit product


Laat een reactie achter