Your cart

Origineel cadeautje bruiloft


Heb jij vrienden die binnenkort gaan trouwen en ben je op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeautje voor een bruiloft of hip trouwkaartje? Of misschien ga je zelf wel trouwen en zoek je het perfecte getuige vragen cadeau of een originele herinnering aan je trouwdatum of iets te geven als cadeautje aan je bruiloftsgasten? Birambi zet de leukste opties voor je op een rijtje!

VOOR WIE ZELF GAAT TROUWEN

1.  Wil je mijn getuige zijn? / getuige vragen cadeau

Dit getuige vragen cadeau is toch wel de absolute bestseller. Natuurlijk laat jij het vragen van je getuigen niet gewoon aan je voorbij gaan. Maar dan nog die zoektocht naar het perfecte getuige vragen cadeau. Met deze flessenpost zit je zeker goed. Schrijf er een persoonlijke tekst bij en je bent meer dan origineel! Je getuige heeft daarnaast een mooi aandenken aan dit speciale moment!
Wil je mijn getuige zijn?
9,95
> voeg een persoonlijk bericht toe geef een getuige vragen cadeau  

 

2.  Happily ever after starts here / cadeautje bruiloft

Het begint natuurlijk allemaal met dat ene moment waarop je volmondig 'JA!' zei. Hoe ga je op een originele manier aan je vrienden vertellen dat je getrouwd bent? Met een flessenpost dus! Want vanaf nu gaat jullie sprookje echt beginnen. Super origineel cadeautje voor een bruiloft. 
Happily ever after starts here
9,95
> voeg een persoonlijk bericht toe en bestel dit product.

 

3.  Pap, wil je mij weggeven?

Dan is het nog het spannende moment dat je je vader moet gaan vragen om je weg te geven. Een zeer speciale vraag die je zeker mooi wilt verpakken. Met deze moderne flessenpost zal hij zeker een gat in de lucht springen!
Pap wil je me weggeven?
9,95
> voeg een persoonlijk bericht toe en bestel dit product.

 

4.  Will you help me say yes to the dress?

Natuurlijk kijk ook jij wel eens naar TLC en kun je niet wachten tot eindelijk het moment daar is gekomen dat jij die perfecte bruidsjurk mag gaan kopen. En dat doe je natuurlijk niet alleen. Een beetje mental support van o.a. je moeder en vriendinnen kan niet ontbreken. En hoe leuk is het om ook hier ook een feestelijk moment van te maken? Met dit cadeautje gaan zij jou zeker helpen om dé perfecte jurk te vinden!
Will you help me say yes to the dress?
9,95

> voeg een persoonlijk bericht toe en bestel dit product.

 

5.  Word je onze ceremoniemeester? 

Op jullie bijzondere dag moet natuurlijk alles tot in de puntjes geregeld zijn. Dat laat je niet zomaar aan iedereen over. Wie wordt jouw ceremoniemeester? Vraag het op een originele manier!
Word je onze ceremoniemeester?
9,95
> voeg een persoonlijk bericht toe en bestel dit product.

 

6.  Wil je ons bruidsmeisje zijn?

Trouwen jullie met prachtige buismeisjes aan jullie zij? Dan mag deze flessenpost ook zeker niet in de collectie uitnodigingen ontbreken. Wil je liever een mooi sieraad voor je bruidsmeisje? Kijk dan even bij onze sieraden collectie :-)
Wil je ons bruidsmeisje zijn?
9,95
> voeg een persoonlijk bericht toe en bestel dit product.

 

7.  Naam & trouwdatum herinnering / cadeautje bruiloftsgasten

Hoe leuk is het om jullie eigen namen en trouwdatum als blijvende herinnering te hebben in een leuke flessenpost? Leuk om als save the data announcement te sturen naar je gasten, maar zeker net zo leuk om als bedankje en herinnering mee te geven na afloop van je bruiloft. Maar let op: deze optie is alleen te bestellen vanaf 40 stuks.
Naam en trouwdatum herinnering of save the date
Kosten | op aanvraag
> stuur een mail voor de mogelijkheden

 

VOOR WIE VRIENDEN HEEFT DIE GAAN TROUWEN

1.  Gefeliciteerd Mr. & Mrs. / cadeautje bruiloft

Natuurlijk wil jij de nieuwe Mr. & Mrs. (to be) feliciteren met een mooie trouwkaart. Want zeg nou zelf, alleen geld in zo'n envelop geven is toch wel een beetje saai? Stop het geld bij deze flessenpost in een koker om nét dat kleine beetje extra te geven. Een mooie herinnering voor de bruid en bruidegom!
Gefeliciteerd Mr. & Mrs.
9,95

> voeg een persoonlijk bericht toe en bestel dit product. 

 

2.  Let's pop some bottles / cadeautje bruiloft

Wat? Jullie gaan trouwen? Trek die fles champagne open, daar moet op gedronken worden! Met deze flessenpost geef je een subtiele hint dat het tijd is voor een feestje ;-)
Let's pop some bottles
9,95
> voeg een persoonlijk bericht toe en bestel dit product.


3.  Confetti all over! / cadeautje bruiloft / cadeautje bruiloftsgasten

Hoera hoera, een nieuw bruidspaar! Dat verdient een beetje confetti. Verstuur een flesje confetti per post en het nieuw bruidspaar zit gegarandeerd vast in de feeststemming! Super origineel cadeautje. Dit product is ook leuk om te geven als cadeautje bruiloftsgasten. 
Confetti flessenpost
Kosten | € 4
> voeg een persoonlijk bericht toe en bestel dit product.

Wie wordt jullie trouwambtenaar?

Opzoek naar een goede trouwambtenaar? Bekijk onze vrienden van Alle Trouwambtenaren! 

 

 

Gerelateerde blogs

De leukste brievenbuspakketjes!
De leukste brievenbuspakketjes!
Er zijn momenten waarin je iemand wilt verrassen. Bijvoorbeeld je jarige broer, je beste vriendin of een tante die we...
Lees meer
Valentijn Vriendschap cadeau tips!
Valentijn Vriendschap cadeau tips!
Valentijnsdag is de dag dat iedereen haar of zijn geliefde anoniem verrast met een betekenisvolle kaart of cadeautje....
Lees meer
De leukste originele zwangerschapsaankondigingen!
De leukste originele zwangerschapsaankondigingen!
Gefeliciteerd! Jij hebt een wondertje in je buik! Het mooiste geschenk wat er is natuurlijk. Nu kan je het familie en...
Lees meer

2 comments


  • MElissa DUgueperoux

    Ik zou graag het buisje met Wil je mijn getuige zijn bestellen 2x maar had er graag nog 4 had in het frans als dit mogelijk is?
    Mvg


  • Prija

    Mijn vriendin gaat in juni bevallen en ik wil als ik de naam van de baby weet en geboortedatum deze in een fles doen. Kan dit ook?


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published