Your cart

BIRAMBI'S blog RSSValentijn Vriendschap cadeau tips!

Valentijnsdag is de dag dat iedereen haar of zijn geliefde anoniem verrast met een betekenisvolle kaart of cadeautje. Dit is echter een grote misvatting over Valentijnsdag! Het gaat namelijk niet alleen over romantiek en relaties. St.valentine’s day is een jaarlijkse feestdag waarin liefde, bewondering en vriendschap wordt gevierd door berichten of affectie te sturen naar onze geliefde. Dus het is helemaal niet gek om een vriendschappelijke Valentijns cadeau te geven! Wij hebben de leukste Valentijn Vriendschap cadeau tips voor je op een rijtje gezet!  De afgelopen jaren zien we een trend dat het veel normaler is om ook je beste vriend(in), vader, moeder, broer, zus, opa, oma of een andere betekenisvolle persoon in je leven te verrassen door een vriendschappelijke valentijns cadeau te sturen. Misschien...

Continue reading →De leukste originele zwangerschapsaankondigingen!

Gefeliciteerd! Jij hebt een wondertje in je buik! Het mooiste geschenk wat er is natuurlijk. Nu kan je het familie en vrienden gewoon vertellen, maar het is natuurlijk veel specialer als dit op een originele manier met ze gedeeld kan worden. Maar wat is nou echt een originele zwangerschapsaankondiging? Vertellen dat je zwanger bent kado verras je je toekomstige oma, opa, peter, meter, vrienden of familie met een message in a bottle van Birambi.   Woohoo a mini us! Zwangerschapsaankondiging vrienden / familie. Een van onze bestsellers. Hoe lief is dit reageerbuisje met houten tekst. Het spreekt voor zich, een mini us! De perfecte manier om aan je vrienden of familie te geven als zwangerschapsaankondiging. Ook leuk om gewoon ter decoratie ergens neer...

Continue reading →Origineel cadeautje bruiloft

Heb jij vrienden die binnenkort gaan trouwen en ben je op zoek naar een origineel en persoonlijk trouwcadeau of hip trouwkaartje? Misschien ga je zelf wel trouwen en zoek je het perfecte getuigen cadeau of een originele herinnering aan je trouwdatum als bedankje voor de gasten. Birambi zet de leukste opties voor je op een rijtje!

Continue reading →Sterkte / beterschap

Niets is zo vervelend als er iemand (langdurig) ziek is in je omgeving. Juist deze persoon kan vaak als geen ander de kleine dingen waarderen. Hoe leuk is het dan om spontaan post te ontvangen? Of het nou in het ziekenhuis of thuis is, een persoonlijk bericht zal altijd goed doen. Wie vrolijk jij op? 

Continue reading →Feestje per post

Hiep hiep hoera, er is weer iemand jarig! Vergeet dit jaar de felicitaties via Facebook en WhatsApp, terug naar de ouderwetse kaartjes via de post! Anno nu natuurlijk, dus in een modern en hip jasje. Birambi zet de leukste verjaardagskaartjes - of euh, flessenposten - voor je op een rijtje. Ook leuk voor alle andere gelegenheden waar er iets te vieren valt!

Continue reading →