Gefeliciteerd! Jij hebt een wondertje in je buik! Het mooiste geschenk wat er is natuurlijk. Nu kan je het familie en vrienden gewoon vertellen, maar het is natuurlijk veel specialer als dit op een originele manier met ze gedeeld kan worden. Maar wat is nou echt een originele zwangerschapsaankondiging? Vertellen dat je zwanger bent kado verras je je toekomstige oma, opa, peter, meter, vrienden of familie met een message in a bottle van Birambi.

Woohoo a mini us!

Leuke zwangerschapsaankondiging vrienden of familie. Een van onze favorieten. Hoe lief is dit reageerbuisje met houten tekst. Het spreekt voor zich, een mini us! De perfecte manier om aan je vrienden of familie te geven als zwangerschapsaankondiging. Ook leuk om gewoon ter decoratie ergens neer te leggen of op te hangen in je huis. 

9,95
> voeg een persoonlijk bericht toe en bestel dit product

Woohoo a mini you!

Weet jouw wederhelft nog niet dat er een kleine in je buik groeit? Dan is dit de manier om hem te laten weten dat hij een daddy to be wordt! Super lief en het leuke is dat je dit voor altijd kan bewaren. Het blijft natuurlijk een speciaal moment. 

Tip: Deze message in a bottle is ook een leuke felicitatie voor een mommy & daddy to be! 

 

Originele Zwangerschapsaankondiging baby

 

 

9,95
> voeg een persoonlijk bericht toe en bestel dit product 

Opa / oma <3 ik hou nu al van jou!

Een originele zwangerschapsaankondiging opa en oma! Hoe vaak hebben jou (schoon)ouders al gevraagd wanneer ze opa en oma worden? Nou, nu is eindelijk het moment! Wat zullen ze blij zijn om het te horen. En hoe leuk is het om ze een originele zwangerschapsaankondiging te geven wat voor altijd bij ze blijft. Het grappige van dit cadeautje is dat de toekomstige opa’s en oma’s het vaak niet gelijk door hebben. Maar hoe blij zijn ze als het kwartje valt? Glimlach gegarandeerd. :) 

Zwangerschapsaankondiging oma en opa

9,95
> voeg een persoonlijk bericht toe en bestel dit product 

 

Wil jij mijn peter/meter zijn?

Aankondiging zwangerschap meter en peter. Ook een bestseller en zeker een favoriet van onze Belgische buurtjes is deze tekst met wil jij mijn peter/meter zijn. Een super grote en belangrijke vraag/taak die wel op een originele manier gevraagd mag worden. Ook is dit een leuke en originele zwangerschapsaankondiging! 

 

Zwangerschapsaankondiging vraag Wil je mijn meter / peter zijn?

 

 

9,95
> voeg een persoonlijk bericht toe en bestel dit product 

Voeg een persoonlijke tekst toe aan de aankondiging van je zwangerschap.

Yes! Je hebt een message in a bottle gevonden voor een zwangerschapsaankondiging. Nu nog een leuke tekst verzinnen. Bij elke message in a bottle van Birambi is het mogelijk om persoonlijke tekst toe te voegen van 150 tekens. 

 

Wist je dat?

We zwangerschapsaankondigingen we ook andere flessenpost hebben? Bekijk de rest van onze collectie en verstuur de leukste flessenpost naar al je vrienden en familie!