Refund policy

// RETOUR
Onze retourtermijn bedraagt 30 dagen. Als 30 dagen hebben gepasseerd na aankoop dan kunnen we je helaas geen refund bieden. Om aanspraak te maken op restitutie moet het artikel onbeschadigd en in originele verpakking worden geretourneerd. Het retouradres is: Birambi, Dorpsstraat 19 Huijbergen 4635BC NL

 // TERUGSTORTINGEN
Wanneer je retour is ontvangen en geïnspecteerd sturen we je een e-mail om je te laten weten dat we je retour hebben ontvangen. Daarnaast zullen we je informeren over de acceptatie of afwijzing van je retour. Als je retour is goedgekeurd dan zal er een terugstorting worden aangemaakt. Het bedrag zal automatisch, binnen 2 weken, worden teruggestort op de rekening waarmee betaald is. We retourneren geen verzendkosten.

// MISSENDE TERUGSTORTINGEN
Als je nog geen terugstorting hebt ontvangen, kijken dan eerst nogmaals naar je rekening. Het kan een paar dagen duren voordat dit bedrag is teruggeboekt. Indien er na 2 weken nog geen bedrag is teruggestort kun je contact opnemen met de bank of het creditcard bedrijf. Als je dit allemaal gedaan hebt en nog steeds geen geld retour hebt ontvangen kun je contact opnemen met info@birambi.com

// KORTING
Alleen reguliere producten komen in aanraking voor retour. Items waarop een korting van toepassing is vallen buiten het retourbeleid.

// KAPOT OF BESCHADIGD
We ruilen alleen producten als deze kapot of beschadigd zijn. Als er geruild moet worden voor hetzelfde product, stuur ons een e-mail naar info@birambi.com.

Het kapotte of beschadigde product kan worden geretourneerd naar Birambi, Dorpsstraat 19 Huijbergen 4635BC NL

// VERZENDING
Een retour kan worden verzonden naar: Birambi, Dorpsstraat 19 Huijbergen 4635BC NL. Je bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten voor het retourneren van het product. Verzendkosten worden niet geretourneerd. Als je een kostbaar product verstuurt raden we je aan om traceerbare of aangetekende verzending te gebruiken. Wij garanderen nooit dat wij een item ontvangen. Dit valt onder de verantwoordelijk van de klant.

Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.
Add to WishlistBrowse WishlistRemove Wishlist
Shopping cart

Your cart is empty.

Return To Shop

Add Order Note Edit Order Note
Add A Coupon

Add A Coupon

Coupon code will work on checkout page